Super Flora synbiotikum, probiotika s prebiotikem inulinem
kliknutím zobrazíte detail obrázku
«Super-Florа» – nejnovější vymoženost v řešení problému disbekteriózy. Tento produkt je vyráběný z vysoce kvalitních surovin, nejmodernější technologií a současně při dodržení všech potřeb GMP (good manufacturing practice, správná výrobní praxe) a oborových standardů kvality.
Super-Flora to je "synbiotikum, kombinující probiotika s prebiotikem inulinem, napomáhá k rozmnožování užitečných bakterií a regeneraci mikroflóry střev."
Máte-li zájem o zakoupení Assimilátoru a dalších produktů pro zdraví, přihlašte se do e-shopu svým klubovým číslem a heslem zde.
Jako člen Coral Clubu získáte možnost nákupu za klubové ceny o 20% levněji.
Kupujte produkt tam, kde je Vám automaticky nabídnuta i možnost konzultace!
Pokud si nebudete s čímkoliv jisti, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat! Tel:773 486 600 nebo m.kalabzova@seznam.cz
V zažívacím traktu je mnoho bakterií, které tvoří střevní mikroflóru.
Nejsou škodlivé pro tělo, ale naopak, jsou nezbytné vzhledem k jejich rolím:
Zabraňují rozšiřování škodlivých bakterií
Syntetizují mnoho vitamínů, potřebných pro tělo
Stimulují imunitní systém a produkci imunoglobulinů
Přispívají k čistotě trávicího traktu
Inulin je známé rostlinné prebiotikum, je zdrojem nezbytné vlákniny pro trávicí trakt.
Inulin stimuluje růst vlastních užitečných bakterií v tlustém střevě, obnovuje mikroflóru. Navíc je inulin skvělý sorbent, zlepšuje peristaltiku střev, napomáhá odstraňovat toxiny.
Probiotika (bifido- a laktobakterie)
Užitečné mikroorganismy, které potlačují patogenní bakterie v trávicím traktu, obnovují zdravou rovnováhu mikroflóry. Zlepšují proces trávení a látkovou výměnu, účastní se syntézy vlastních vitamínů a enzymů, potřebných pro kvalitní vstřebávání potravy.
Předcházejí potravinovým alergiím a intoxikaci, zvyšují obranyschopnost organismu tím, že pomáhají vytvářet faktory imunitní ochrany.
Vedlejší účinky
Individuální nesnášenlivost některých komponentů, těhotenství, kojení. Před užíváním doporučujeme konzultovat se svým lékařem.
Způsob skladování
Uchovávejte mimo dosah dětí, na suchém místě při pokojové teplotě do +25°С. Chraňte před přímým slunečním záření a vlhkostí
Expirace
2 roky od data výroby
Země výrobce
USA
Složení:
Bifidobacterium longum 3x109, inulin 25 mg, Lactobacillus acidophilus 2x109.
Věděli jste o tom?
Problémy v oblasti břicha
Nadýmání, plynatost
Kručení v břiše
Bolesti v různých částech břicha
Zácpa / průjem
Nevolnost a / nebo zvracení
Menší chuť k jídlu
Nečekané alergické projevy na obvyklé potraviny a jevy
Kopřivka
Rýma
Kašel
Svědění pokožky
A jako důsledek – celková indispozice, která je vyvolaná otravou organismu toxickými látkami
Poruchy spánku
Slabost
Vyčerpanost, únava
Bolesti hlavy při normálním krevním tlaku
Nechutenství
Teplota se při disbakterióze může zvýšit na 38 stupňů
Podle různých lékařských údajů se s příznaky disbakteriózy (nerovnováha střevní mikroflóry) setkává 80-90 % obyvatelstva naší planety, bez ohledu na věk. K narušení užitečné mikroflóry střev dospělých i dětí – disbakterióze – dochází působením nejrůznějších vlivů: umělá výživa místo kojení, snížená imunita, nepravidelné stravování, stres, užívání antibiotik, chronická onemocnění trávicího traktu, infekční onemocnění střev.
Střeva tak hrají ne zrovna malou roli v organismu (zpracovávají a tráví potravu, vyrábí a vstřebávají vitamíny a minerály, stimulují imunitu, mají vliv na látkovou výměnu) a jakékoliv narušení jejich vnitřního prostřední se negativně a velmi rychle odrazí na životních činnostech celého organismu.
«Vidličkou a lžicí si kopeme hrob» — napsal americký dietolog, specialista na dlouhověkost Paul Bragg.
Podle mnohých výzkumů je to právě radikální změna charakteru jídelníčku dnešních lidí, zejména obyvatel velkých měst, která je hlavní příčinou disbakteriózy.
Jednoduše řečeno stále spěcháme a jen zřídka věnujeme jídlu potřebnou pozornost. Zhltli jsme housku, chlebíček nebo polévku z pytlíku a běžíme dál. V naší stravě je příliš mnoho tuků a cukrů a naopak mimořádně málo rostlinné vlákniny, která je tak potřebná k obnově a udržení zdravé mikroflóry střev.
Zajímavou skutečností je, že geneticky jsme sběrači a lovci a našemu genotypu odpovídá více rostlinná strava, obohacená o vlákninu a prebiotika.
Je známo, že pračlověk každý den zkonzumoval kolem 200 gramů (!) různé vlákniny, která obsahovala až 50 gramů inulinu (prebiotikum, které je nejlepší výživový prostředek pro užitečné lakto- a bifidobakterie ve střevech).
Podle statistik ve většině vyspělých zemích denní spotřeba vlákniny nedosahuje ani 20 gramů a spotřeba prebiotik nepřevyšuje 2-4 gramy!
Za vytváření zdravé mikroflóry v našich střevech jsou zodpovědné následující složky:
Probiotika – to jsou živé mikroorganismy, které vytvářejí základ mikroflóry organismu, udržují optimální poměr užitečných bakterií a potlačují růst patogenních bakterií v trávicím traktu, zlepšují funkce organismu. Nejaktivnější a nejužitečnější z probiotik jsou bifidobakterie (longum) a laktobakterie (acidophilus).
Bifidobakterie (Bifidobacterium longum) – nejrozsáhlejší skupina užitečných bakterií střevní mikroflóry. V mikroflóře kojenců jejich množství dosahuje až 80-90 %.
Tyto bakterie zabraňují růstu a množení škodlivých patogenních a podmíněně patogenních bakterií v trávicím traktu, chrání organismus před střevními infekcemi a vznikem kvašení ve střevech. Spolu s dalšími užitečnými mikroorganismy se aktivně účastní v procesu trávení, zrychlují štěpení bílkovin a sacharidů, zlepšují vstřebání výživových látek, vyrábějí vlastní enzymy pro kvalitní zpracování potravy.
Bifidobakterie se aktivně zapojují do syntézy mnohých vitamínů – K, skupiny B, a to včetně B3 a B6, nenahraditelných aminokyselin, napomáhají vstřebání se vápníku a vitamínu D. Tyto bakterie aktivně vyrábějí kyselinu mléčnou, která rovněž potlačuje patogenní flóru v trávicím traktu.
Díky bifidobakteriím se v organismu zmenšují alergické reakce, zvyšuje se imunita, začíná normálně pracovat trávicí trakt.
Laktobakterie (Lactobacillus acidophilus) na rozdíl od bifidobakterií žijí ve všech částech trávicího traktu, nejen ve střevech. Samotný název Lactobacillus se z latiny překládá jako «bakterie, žijící v mléce». Ve sklutečnosti laktobakterie nemají k mléku a mléčným produktům žádný vztah. Naopak, tyto mikroorganismy se speciálně dodávají do sýrů, kefírů, jogurtů a acidofilního mléka, aby vznikly dobré mléčné a kyselomléčné produkty.
Ze všeho nejvíc jsou Laktobakterie mimořádně důležité pro normální životní činnost neméně důležitých bifidobakterií.
Mnohé experimenty prokázaly, že nejen při úplné absenci, ale i znatelném nedostatku laktobakterií ve střevech, se dříve nebo později citelně sníží i množství bifidobakterií.
Stejně jako bifidobakterie, tak i laktobakterie ničí patogenní flóru a hlídají rovnováhu té užitečné. Účinně zvládají nebezpečnou bakterii Helicobacter pylori, která napadá sliznici žaludku a způsobuje vznik gastritidy, žaludečních vředů, poradí si také s candidozou, streptokoky a stafylokoky.
Jednou z nejdůležitějších úloh laktobakkterií, je účast ve vytváření imunitního systému.
Z jedné strany se přichytávají na epitelu tenkého střeva a tím zesilují jeho obranné a ochranné funkce. Z druhé strany se účastní tvorby imunitních buněk, díky čemuž se zvyšuje obranyschopnost organismu před nejrůznějšími škodlivými faktory (respirační infekce) a podporují tak zdravou imunitu.
Oba druhy užitečných mikroorganismů (bifido- i laktobakterie) napomáhají zesílení detoxikačních vlastností organismu, zmenšují následky otravy léky, zkaženým jídlem, odstraňují koliky, nevolnost nebo tíhu v břiše.
Prebiotika – rostlinná vláknina, nebo jinak řečeno nerozpustná potravinová vlákna (jsou obsažena ve většině rostlin), blahodárně působí na mikroflóru organismu. Poprvé termín «prebiotika» použil v roce 1995 profesor potravinové mikrobiologie Glenn Gibson z university v Readingu v Anglii. Uvedl následující definici: Prebiotika jsou nestravitelné potravinové složky, zlepšující zdraví na úkor výběrové stimulace růstu nebo aktivity jednoho nebo několika druhů užitečných bakterií v tlustém střevě. Později, v roce 2007, doktor Marcel B. Roberfroid definoval prebiotika jako složky potravy výběrově trávené střevními mikroorganismy, měnící složení a aktivitu mikroflóry, napomáhající zlepšení zdravotního stavu a nálady.
Pokud trpíte:
plynatostí;
nadýmáním břicha;
nepravidelnou stolicí (zácpa, průjem nebo nějaké další obtíže);
máte nepříjemné pocity po užití antibiotik;
máte alergii, dermatitidu;
trpíte chronickými onemocněními trávicího traktu;
máte otravu jídlem nebo střevní infekci;
máte narušenou látkovou výměnu;
máte nevyváženou stravu (chudou na vitamíny, minerály, vlákninu).
Co je třeba v takových případech udělat? Jak ochránit střevní mikroflóru a zajistit jí všechny nezbytné mikroorganismy ve vyváženém poměru a v jedné dóze?
Společnost Coral Club vám nabízí vynikající řešení:
«Super-Flora» – vysoce efektivní sinbiotikum, který představuje vyváženou kombinaci probiotik (Bifidobacterium longum a Lactobacillus acidophilus) a prebiotik (inulin), které zajišťují úspěšné ozdravení střev. Vzájemné působení lakto- a bifidobakterií odpovídá zvláštnostem trávicího systému a přítomnost inulinu významně zvyšuje účinnost probiotik a především napomáhá růstu vlastní mikroflóry.
«Super-Florа» – nejnovější vymoženost v řešení problému disbekteriózy. Tento produkt je vyráběný z vysoce kvalitních surovin, nejmodernější technologií a současně při dodržení všech potřeb GMP (good manufacturing practice, správná výrobní praxe) a oborových standardů kvality.
«Super-Flora» od společnosti Coral Club:
Obnovuje zdravou střevní mikroflóru.
Předchází vzniku disbakteriózy, nadýmání a tíhy v břiše.
Zlepšuje látkovou výměnu a trávení.
Napomáhá vstřebávání užitečných a výživových látek.
Napomáhá růstu vlastní zdravé střevní mikroflóry.
Užitečný při otravách z jídla nebo alergiích, střevních infekcích.
Můžete mi zavolat nebo napsat co potřebujete řešit, a společně vytvoříme detoxikační, protiparazitální, protivirový, protibakteriální, protiplísňový nebo výživový program přesně na míru pro vás.
Máte-li zájem o zakoupení Colo Vady přihlašte se do e-shopu svým klubovým číslem a heslem zde.
Jako člen Coral Clubu získáte možnost nákupu za klubové ceny o 20% levněji.
Kupujte produkt tam, kde je Vám automaticky nabídnuta i možnost konzultace!
Pokud si nebudete s čímkoliv jisti, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat! Tel:773 486 600 nebo m.kalabzova@seznam.cz
Najdete nás na WhatsApp i Telegramu ve skupině: Cesta ke zdraví
Facebook skupina Paraziti v lidském těle zde.
Facebook skupina Příčiny nemocí zde.